Jennifer


Ik ben Jennifer, 21 jaar oud. Vanaf mijn 13de begonnen mijn klachten en pas op mijn 21ste kreeg ik de diagnose HEDS, MCAD en Dysautonomie. Ook heb ik het leri weill disorder (een groei aandoening).Mijn passie is paardrijden en ik heb dan ook mijn eigen paardje. Verder studeer ik bij Inholland Amsterdam en hier volg ik de opleiding Pedagogiek. Mijn passie is om te genieten van de natuur en de dieren. Mijn droom is om ooit samen met mijn gezin op een boerderij te wonen.


Ik ben een echte dierenliefhebber en heb dan ook veel huisdieren. Verder heb ik wekelijks fysio en op de goede dagen skeeler ik. Ik ben heel positief aangelegd en dit is dan ook wat mij staande houdt. Vanaf mijn 17de heb ik een rolstoel gekregen voor de lange afstanden en momenteel is de stoel niet meer uit mijn leven te krijgen, maar verdietig ben ik hier niet om, want ik kan met die stoel zoveel meer dan zonder.


Ik probeer elke dag weer het beste uit de dag te halen.Never give up, hoe moeilijk dat ook is, maar geniet van elke dag.